Al jaren op een rij organiseer ik een kennismakingstocht. Deze tocht is bedoeld voor beginners en gevorderden. Het doel is om vertrouwd te worden met racefietsen als sport, het materiaal en hoe je lichaam te gebruiken als fietser. Door de (on)mogelijkheden van je fiets te leren kennen, wordt het plezier en je rendement vergroot. 


De kennismakingstocht voor racefietsers bestaat uit verschillende onderdelen. Er wordt onder andere aandacht besteed aan houding, schakelen, remmen, sturen en het rijden in een peloton. Dit alles gebeurt onder begeleiding van enkele zeer ervaren en enthousiaste wielrenners.

 

 

 

 

 

De tocht is ongeveer 65 km, en jouw persoonlijke leerpunten en uitdagingen evalueren we tijdens een drankje en nemen we telkens mee in een eventuele navolgende sessie.

 

Naast de fietsclinics kan ik je adviseren over activiteiten om je persoonlijke trainingsdoelen te bereiken. Denk daarbij aan advies over de voorbereiding en trainingsopbouw naar een lange tocht of cyclosportieve zoals de Amstelgoldrace, Ventoux 3 of de Marmotte. Ook kan ik je bijstaan in de voorbereiding en organisatie van een bv. een meerdaagse mountainbiketocht door de Alpen of een ‘coast-to-coast’ door Groot-Brittannië. Letterlijk en figuurlijk adembenemende tochten die je blijft koesteren.

De clinics en persoonlijke begeleiding worden gegeven door enkele zeer ervaren en enthousiaste wielrenners.
De start van de kennismakingstocht is in de buurt van Leiden (lokatie is te bereiken met de auto en fiets)

Prijs p.p. voor deze kennismakingstocht: € 7,50 incl. drankje na afloop.
Maximaal aantal deelnemers: 20 personen, betaling o.v.v. kennismakingstocht.

 

Lijkt het je leuk of wil je meer informatie over de kennismakingstocht, clinics of persoonlijke begeleiding stuur dan een e-mailtje naar:

info@dynamiccycling.eu