Hoe het precies komt is mij niet duidelijk, maar een “rondje IJsselmeer” klinkt in racefietsland net zoals de beklimming van de Alp D’huez, je moet het een x ervaren hebben om ongeveer 400 kilometer te fietsen met telkens het water aan je rechterhand, afhankelijk van de wind ;-)


Er zijn verschillende opties mogelijk, de rit in 1 dag, van “huis” vertrekken en de tocht in 2 dagen volbrengen of van een startpunt gelegen aan het IJsselmeer.
Dynamic Cycling kiest voor de 2-daagse optie, al dan niet met vertrek van “huis” of startpunt aan het IJsselmeer.


Planning 1:


Vertrek vanuit Leiden voor een schitterende tocht over de Afsluitdijk richting Sneek ;-) via het welbekende fietsknooppunten systeem, een fantastisch mooie route met adembenemende vergezichten, fietsen over de Afsluitdijk is een belevenis.
De tocht naar het Hotel in Sneek is 205 kilometer, bij het Hotel aangekomen is het tijd voor een verfrissende douche,
en een wandeling door het mooie Sneek naar de Chinees, die zeker weer met open mond staat te kijken wat er aan voedsel word weggewerkt na zoveel arbeid, een drankje in het Hotel, en op naar de comfortabele kamer voor een verdiende nachtrust.
Dag 2 begint met een uitgebreid ontbijt, en het rustig in peddelen van de eerste kilometers, wat direct opvalt is het verschil in natuur en uitzicht,
langs de “nieuwe steden” Lelystad en Almere komen we weer richting de randstad, nog de laatste kilometers en als afscheid een maaltijd in de buurt van de FINISH, vandaag rijden we 180 kilometer. Totale afstand van beide dagen ongeveer 385 kilometer.
Dit arrangement is inclusief, overnachting, ontbijt en 2 x diner, bij voldoende deelname rijd de Dynamic Cycling bus naar Sneek met de bagage, anders word de optie Rugzak.Planning 2:


Vertrek vanuit Hoorn richting Emmeloord voor een overnachting met een heerlijk 3-gangendiner, de rit is 175 kilometer met natuurlijk weer de belevenis van het rijden over de Afsluitdijk.
Overnachten in een comfortabele kamer en in de ochtend starten met een fantastisch ontbijt, heerlijk los peddelen en zien hoe het landschap veranderd, langs Amsterdam en weer richting Hoorn waar we de spullen inladen en weer richting Leiden afreizen om daar te genieten van een gezamenlijke Pizza maaltijd en de belevenissen van deze tocht de revue laten passeren , vandaag is de tocht 160 kilometer.

 Dit arrangement is inclusief, overnachting, ontbijt en 2 x diner.

Kosten planning 1:
6 deelnemers of meer €. 178,00 P.P
Minder als 6 deelnemers (optie Rugzak) €. 154,00 P.P
Kostenplanning 2:

€. 132,00 P.P

Optie vervoer fiets €. 25,00. P.P


Het reserveringsbedrag van €. 100,00 ( NL66 ABNA 052.86.95.835 t.n.v. Dynamic Cycling o.v.v. IJsselmeer) geldt als inschrijving en tijdstip van inschrijving.
Als het maximale aantal deelnemers is bereikt (12) stopt de inschrijving.

 


Voor meer informatie kan je contact op nemen via info@dynamiccycling.eu

**Op dit arrangement zijn de algemene voorwaarden van Dynamic Cycling van toepassing**
*Dynamic Cycling is ingeschreven bij de KvK onder nr. 50741829*