Dynamic Cycling steunt of organiseert (geheel of gedeeltelijk) een evenement waar de opbrengsten ten goede komen voor een goed doel.

 

1 van die doelen is Villa Joep, elk jaar organiseren deelnemende sportscholen een spinning evenement waarvan de opbrengst volledig naar Villa Joep gaan.

Op 29 maart 2015 neemt Dynamic Cycling deel aan het evenement in Voorschoten, op Your Life Sportsclub.

In totaal 40 spinningfietsen zullen van 10 tot 16 uur bezet worden met mensen die Villa Joep op deze manier willen ondersteunen.

 

 

Informatie over Villa Joep:

"Het ultieme doel is ieder kind met neuroblastoom kanker te genezen"

Het gevecht van Joep en vele andere kindjes mag en zal niet voor niets zijn!

Joep heeft gevochten voor zijn leven en alle zware medische behandelingen moedig doorstaan. Helaas mocht het niet baten. 

Daarom willen wij als ouders, namens Joep, het gevecht tegen ziekte voortzetten. Helpt u met ons mee?

 

De genezingskansen moeten omhoog!

Onze frustratie is dat de genezingskansen van de het zwaarste type neuroblastoom schrikbarend laag zijn (20%) en al min of meer 25 jaar ongewijzigd is.

Wij als ouders hebben ons hierover verbaasd. 

Ook hebben wij gezien dat er al genoeg geld gaat naar zaken rondom de patiënt zoals bijvoorbeeld voor het welzijn van patiëntjes of naar het ontwikkelen van informatiemateriaal.
Dit zijn ook goede doelen, maar wij willen ons nu juist richten op de bestrijding van de ziekte zelf.

Ook is ons duidelijk geworden dat de huidige schrikbarend lage genezingskansen (20%) omhoog kunnen. Hiervoor is veel onderzoek nodig. 

Onderzoek kan slechts plaatsvinden bij voldoende financiële middelen. Deze middelen komen altijd van donaties.

Dus steun Villa Joep, zodat nog meer onderzoeken gestart kunnen gaan worden t.b.v. de genezing van patiëntjes met neuroblastoom.

 

Dus steun ons en wordt nu donateur !!!

Villa Joep zal onderzoek stimuleren en financieren

In nauwe samenwerking met het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam (behorende tot de één van de grootste kinderkanker centra van Nederland en Europa), 

Prosensa uit Leiden en het Radbout in Nijmegen zullen alle donaties direct ten goede komen aan Neuroblastoom onderzoek. Door Villa Joep zijn er nu 3 onderzoeken van start.

 

**Deelnemen is mogelijk door je steun over te maken op rek.nr 52.86.95.835 t.n.v Dynamic Cycling o.v.v. Villa Joep, of schrijf je in via info@dynamiccycling.eu**